Grafimon

Wie zijn we.

Grafimon koppelt een jarenlange knowhow op het vlak van digitale printtoepassingen en kleurbeheer aan innovatieve printtechnologieën.

U verzint het, wij printen het

Bij Grafimon vertalen wij uw visie naar een unieke printoplossing. In ons bijzonder ruim aanbod indoor en outdoor toepassingen, beschikbaar in alle formaten en materialen, vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. 

Hoge kwaliteit print

Belgisch vakmanschap

Ons toegewijde team van experts combineert technologische precisie met ambachtelijke zorg. Elke print wordt zorgvuldig gecontroleerd om de hoogste kwaliteitsnormen te waarborgen.

Waarom kiezen voor Grafimon

Image
klein en groot formaat

Uitgebreid Productgamma

Van de kleinste tot de grootste formaten, op acrylaat plexi, diplex, klassieke matte dibond of glossy variant in alle mogelijke diktes, pvc, aluminium, forex, zeer hoogwaardige canvasdoeken…Kortom: alles is mogelijk!

Image
Uitgebreide productgamma

Verrassend Betaalbaar

Van bestelling en productie tot finale afwerking: bij Grafimon voeren wij het complete productieproces zelf uit en volgen wij het van a tot z op. Zo kunnen we u niet alleen een betere service, maar ook uiterst competitieve tarieven bieden.

 

Image
Accurate kleurweergave

Accurate Kleurweergave

Dankzij onze geavanceerde technologie kunnen we de meest nauwkeurige kleuren voor uw afdrukken garanderen. Onze icc-kleurprofielen zijn altijd up-to-date om altijd kwaliteit te bieden!

Breng uw verhaal in beeld met onze indrukwekkende prints!

Ontdek hieronder een selectie van onze realisaties voor de meest uiteenlopende klanten en laat u inspireren.

Uw vraag, ons aanbod

U heeft heel specifieke wensen? We gaan geen enkele uitdaging uit de weg en nemen graag de tijd om samen met u de mogelijkheden te bespreken.

Klaar om ons uit te dagen met uw idee?