Uw verhaal in levendige kleuren

Indoor Signage.

Warme beelden voor extra gezelligheid thuis, prikkelende kleuren voor horecazaken, die ware eyecatcher in een bedrijfs- of vergaderruimte, rustgevende vergezichten voor health & care ... Onze indoor signage oplossingen past u toe op deuren, muren, panelen en zo veel meer!

Stickers op muur
Gepersonaliseerd Behangpapier

Gepersonaliseerd behangpapier

Werk uw muren af met ons bedrukt vliesbehangpapier. Dit unieke materiaal is niet alleen afwasbaar en krasbestendig, het behoudt ook jarenlang zijn kleur. 

Zoekt u een oplossing voor specifieke ondergronden zoals glas, metaal, hout? Ook dan kunnen wij u het beste product aanbevelen.

Gepersonaliseerd fotobehang
Gepersonaliseerd Behang
Gepersonaliseerde deur

Geprinte deuren en HPL-panelen

Wilt u uw deur opleuken met uw eigen logo of uw interieur een persoonlijk tintje geven met een mooie foto? Noem maar op, wij doen het. Grafimon print in full colour rechtstreeks op gelakte deuren, MDF en HPL-panelen, Trespa gevelbekleding en vele houtsoorten. De in-line lijmlaag tussen de inkt en het substraat garandeert een optimale hechting van de inkt en onberispelijke resultaten.

 

 

Aangepaste vinylvloeren

Aangepaste vinylvloeren

 Grafimon bedrukt uw vinylvloer met uw ontwerp. Van een vloer met uw logo of slogan tot een sfeervol motief voor uw beursstand. Ontdek een wereld van mogelijkheden met onze levendige en gedetailleerde vloerpersonalisaties. 

Indoor panels

Panelen voor binnen

Bij Grafimon begrijpen we de kracht van visuele communicatie. Onze reclamepanelen zijn ontworpen om de aandacht te trekken, indruk te maken en uw boodschap op een onvergetelijke manier over te brengen.

Indoor panelen
Indoor panel met frame
Muursticker op maat

Raam-, Deur- en Muurstickers

Grote muurstickers voor een indrukwekkende aanblik, kleine deurstickers voor subtiele accenten, of op maat gemaakte raamstickers – wij hebben alle formaten om aan uw behoeften te voldoen.

Muursticker
Gepersonaliseerde muursticker
indoor signage

Signalisatieborden

Lead the way met gepersonaliseerde signalisatieborden. Perfect geprint, vakkundig afgewerkt, uitgesneden of uitgefreesd.

Uitgefreesde Letters

Uitgefreesde letters

Onze hoogtechnologische afwerkingstafel garandeert feilloos gesneden en gefreesde letters.

Vloersticker

Vloerstickers

Een tijdelijke promotie? Onze vloerstickers blijven tot vier maanden op de grond hangen én bevatten een antisliplaag om ongelukken te voorkomen.