Specialisten in

Print voor retail.

In de retailbranche is printwerk een belangrijke communicatiemiddel. Laat uw producten in het oog springen in uw etalage(s) en winkelpand(en) dankzij ons kwalitatief POS-materiaal.

panelen retail
Panel op contour

Panelen in contour

Til uw boodschappen naar een hogere niveau met onze onvergetelijke reclamepanelen. Wij produceren deze panelen in werkelijk elke vorm die u zich kan voorstellen. 

Kartonnen display
Display contour

Panelen

Richt uw winkel in met panelen, borden of platen op groot formaat. Kies uit verschillende formaten en materialen om variatie te creƫren.

Wobblers

Wobblers

Met onze bedrukte wobblers springt uw product letterlijk uit de winkelschappen! Kies uit verschillende formaten laat een wobbler printen die perfect aansluit bij uw actie.

Wobbler rond
Wobbler op contour
Affiche Papier

Affiches

Onze affiches zijn gemaakt om op te vallen en indruk te maken. Of u nu een klein of groot formaat zoekt, wij bieden diverse afmetingen die aan uw behoeften voldoen. Of het nu gaat om evenementpromotie, bedrijfspresentaties of kunsttentoonstellingen, onze affiches zijn veelzijdig en passen bij meerdere doeleinden.

 

 

Affiche

Stoepbord

Effectieve en goedkope reclame? Communiceer die grote afprijzing of dat nieuw product door een stoepbord voor uw zaak te plaatsen. Zo trekt u ongetwijfeld de aandacht van voorbijgangers.