Get Adobe Flash player


GRAFIMON groeide van een eerder klassiek servicebedrijf, via veel pionierswerk naar een multifunctioneel, ervaren en stevig grafisch bedrijf. De laatste innovaties en investeringen zijn slechts een startschot voor de koers die we in de toekomst met veel passie willen varen. U zal merken dat er op onze site tal van interessante produkten en diensten te vinden zijn. We willen u graag uitnodigen om ons bedrijf te bezoeken en de mogelijkheden van dichtbij te bespreken.


NOVEMBER 2011

De Pred8tor van Gandy Digital stond op onze verlanglijst en jawel hoor, dromen zijn geen bedrog. Als eerste in de Benelux mogen wij ons de fiere eigenaar noemen van de meest geavanceerde printer in de digitale grootformaat markt. Iedereen is het eens over de hoogstaande tekstkwaliteit en superieure beeldkwaliteit dankzij de 6 pico-liter met variabele dot, breed pallet aan kleuren en wijdse grijsbalansen, kortom onbegrensde mogelijkheden die tegelijk revolutionerend en innoverend zijn. Deze bovenstaande kwaliteiten worden onontbeerlijke vaste waarden en verzekeren toegang tot bestaande concurrerende markten zoals we die vandaag kennen. Op die manier beantwoorden we aan alle behoeftes van onze klanten. Bezoek onze nieuwe webstek www.finicus.be

Mei 2012
Dat de Pred8tor van Gandy Digital aan al onze normen voldeed hadden we snel door. De beslissing om over te stappen naar de imposante Domin8tor leek niet meer dan een evidentie. Dit printmonster is gewoon de max. Hij biedt ons maar liefst een printformaat van 2 x 3 meter. Wie hem aan het werk heeft gezien op Drupa weet ongetwijfeld wat we bedoelen...

JANUARI 2013
Clic Wall Crea Digitaal. Reeds een hele tijd was Grafimon op zoek naar een professionele totaaloplossing om zowel bestaande als nieuwe wanden af te werken. Spandoek was een reeds bestaande oplossing maar niet stevig genoeg. Je kon er bovendien niks aan bevestigen. We zochten daarentegen een perceptueel naadloos concept waarbij stevigheid, alsook een snelle en eenvoudige plaatsing onontbeerlijke eisen waren. Deze zoektocht leidde ons naar de hoofdverdeler van Unilin die met ons een partnership aanging om een uniek wandsysteem met clicpanelen volledig gepersonaliseerd te bedrukken. De ontwikkeling door Unilin van een wand-clicpaneel, MDF 10 mm – H 278,5 cm x B 60 cm, afgewerkt met 2 zijdig wit laminaat beantwoordde volledig aan onze verwachtingen. De toplaag “beprintbaar” maken ging vlot. De Clic Wall Crea Digitaal was geboren.
Je kan ze bij ons reeds bestellen. Alle verbeelding aan de macht !

MAART 2013
3D PRINTING. Misschien is dit wel de vreemdste uitdaging die Grafimon ooit heeft aangegaan. Na een jaar vol intensief speurwerk en marktstudie hebben we eind februari de ZPrinter 650 van 3DSystems aangekocht. Het wordt spannend en het product schitterend. U hoort spoedig van ons.

JANUARI 2014
3D PRINTING. Manscala is de naam, het product adembenemend...

"Natuurlijk is elke mens op zich al een kunstwerk. Maar ooit gedacht dat u uzelf op een dag als een echt mini kunstwerk zou kunnen bewonderen? Levensecht en vereeuwigd voor het leven? Want dat is precies wat Manscala creëert: een schitterende mini versie van uzelf, gedetailleerd gescand, geprint met de laatste full colour 3D technologie en kunstig afgewerkt naar uw wens. Of het nu gaat om een beeldje van u alleen, van u met uw partner, uw kind of kleinkind, een collega die met pensioen gaat of van uw hele gezin… een 3D beeldje van Manscala is een exclusieve eyecatcher voor bij u thuis en een geweldig geschenk voor vrienden of geliefden. Kortom: met Manscala heeft u een uniek meesterwerkje in handen, met levensechte details, in full colour en op de schaal die u wilt.
En… klaar om te schitteren in uw favoriete pose?"

MEI 2015

MIJNBEHANGPAPIER.BE Op mijnbehangpapier.be ontwerp je uniek behangpapier op basis van eigen foto's, foto's uit beeldbanken of motieven. Bovendien krijg je dankzij onze online editor een perfect idee van het eindresultaat. Met deze tool maak je eerst je ruimte na, inclusief ramen, deuren en zelfs stopcontacten. Vervolgens voeg je je gekozen foto of motief toe en schuif je je ontwerp op de beste plaats voor een optimaal effect. Happy met het resulutaat? Dan ben je klaar om online te bestellen en te betalen. Nog een nachtje over slapen? Geen probleem: sla je ontwerp gewoon op en werk het af wanneer je wil. In onze digitale printafdeling drukken we jouw ontwerp af op vliesbehang van 175 gr, een flink stuk steviger dan doorsnee behangpapier. Dankzij het hoogwaardige papier en de handige stootrand kan je de banen probleemloos tegen elkaar plaatsen en schiet het behangen goed op. Jouw behangpapier is niet alleen mooi in huis, het is ook goed voor het milieu. Want onze inkten zijn geurloos en gemaakt op basis van water. En dankzij hun ECOLO- en GREENGUARD-certificatie zijn ze ideaal voor toepassingen in de horeca en gezondheidszorg. Mooi meegenomen: je kan ons vliesbehang perfect zelf plaatsen met de zeer eenvoudige plaatsingsinstructie of je kan het laten plaatsen door om het even welke professionele behangeer in je buurt. Zo heb je alles wat je moet weten voor een perfect eindresultaat. 

 

Vol overgave bewandelen we de paden van technologische uitdagingen verder.  Johan Claeys


Get Adobe Flash player

 
  WWW.granaat.be